Съседите по стая-добра компания по всяко време

Съседите в студентските общежития са на разположение по всяко време ако ни потрябва нещо, или просто искаме интересна компания.

На всеки се е случвало да му омръзне стоенето в стаята по време на сесия, например, но навън е прекалено студено, за да се излезе на разходка. Тогава се сещаме, че съседите по стая всъщност биха били идеалната компания за събиране във входа, където е също толкова топло, колкото в стаята.

Проучване на сайта studentcity.bg показва, че много студенти познават съседите си и дори са приятели с т ях:”Още като се нанесох се запознах със съседите си, а сега сме си приятели и излизаме заедно даже и и извън блока”-споделя студентка от СУ.

От друга страна съседите са и тези, с които се организират най-добрите събирания в коридора или в студентските стаи:”Ходил съм на много купони, организирани от съседи и по този начин се социализирам доста добре, а и имам познати от всеки етаж”, казва Тихомир от УНСС.

На някои студенти им се е случвало техните съседи дори да им помoгнат:”Веднъж ми стана зле и бях сама в стаята, тогава почуках на съседите, които са ми приятели и те ми помогнаха”, казва Елеонора от СУ.

Съседските познанства могат да доведат дори до щастлив край-има случаи, в които студенти, които са били съседи, по-късно в живота се женят.

За автора:

е написал 93 статии в този сайт.

Един коментар за “Съседите по стая-добра компания по всяко време”

  • cool написа на 3 март, 2012, 19:45

    Съседските свалки са си класика..

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in