Психар наръга студент във входа на НАТФИЗ

Въоръжен с нож мъж нахлу във фоайето на НАТФИЗ в София и рани в гърдите 27-годишен студент. Пострадалият е приет в „Пирогов” с опасност за живота.

Десетки студенти са били в сградата на Учебния куклен театър по време на инцидента, съобщи bTV. Никой почти не е разбрал какво се случва, включително и охраната на учебното заведение.

Нападателят е успял да избяга през задния вход и едва тогава студентите видели, че Борис Зафиров, който учи театрознание и е четвърти курс, е потънал в кръв.

Оказа се, че мотивите за нападението са свързани с жена, която двамата обичали.
Борис успял да види нападателя си и казал името му на полицията, преди да го откарат в „Пирогов“ – бившият приятел на приятелката му Борислава. Според позната на пострадалия, ревнивецът скоро е излязъл от психиатрична клиника.

Нападателят се издирва. Той е на 27 г. и живее в Банкя.

Той обаче и друг път се е спречквал с Борис, преди месец се стигнало до бой.

Снимка: Николай Николов

За автора:

е написал 205 статии в този сайт.

2 коментара за “Психар наръга студент във входа на НАТФИЗ”

 • Борис Зафиров написа на 26 февруари, 2012, 18:50

     Не мога да разбера от къде я черпите тази информация. Статията ви е абсолютно невярна и жълта, господин Василев, моля махнете я защото не ми се занимава с още едно дело. 

 • miro написа на 26 февруари, 2012, 19:55

  Здравейте г-н Зафиров, надявам се, че линка по-долу ще ви даде повече информация за източника. Информацията в сайта има доста коректно позоваване, което надявам се сте прочели. Колкото до самата информация ако имате достатъчно силни доказателства, че да я оборите сме на разположение да го отразим.
  Източник: http://www.btv.bg/video/1414482400-Maj_s_noj_nahlu_v_NATFIZ.html
  Мирослав Иванов
  „Академика БГ“ OOД, компания издател на studentcity.bg

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in