Съдът поднови делото за убийството на Стоян Балтов

Днес продължава делото за убийството на студента Стоян Балтов. Студентът почина след побой пред дискотека в Студентски град през 2008 г. На заседанието на 16.12 2011г. Софийски градски съд отложи процеса заради отсъствието на един от съдебните заседатели.

Тогава Надежда Ангелова подаде молба, че е заета заради приключването на финансовата година и затова не може да се яви в съда. Процесът можеше да продължи с резервния съдебен заседател, но председателят на съдебния състав Петя Крънчева не позволи това. Тя обясни, че това е възможно само ако титулярът не се явява системно да на заседанията.

Подсъдимите за побоя са трима – Вили Георгиев, Александър Данаилов и Светлозар Стоилов. Те са обвинени, че умишлено са убили Балтов по особено жесток начин с нанасяне на удари с тъпи и твърди предмети. Според държавното обвинение деянието е извършено по хулигански подбуди.

Снимка: 24 часа

За автора:

е написал 205 статии в този сайт.

2 коментара за “Съдът поднови делото за убийството на Стоян Балтов”

  • Тресс написа на 1 март, 2012, 14:50

    и какво решиха в последствие??

  • Ани написа на 3 март, 2012, 7:31

    Как може такова безобразие,вече 4 години да няма решение по убийството на Стоян Балтов!?Само в нашата държава го има този ужас и това пренебрегване на човешки права!И това ми било правосъдие!!!!!!!!!

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in