19-годишен почина след сбиване при съквартирантска свада

19-годишно момче е било намушкано смъртоносно при сбиване в Студентски град. Жертва на мелето, станало тази нощ в блок 23, е Марио Данчев от Перник.Вероятно става въпрос за съквартиратнска свада, възникнала след употреба на алкохол.

Сигналът за инцидента е получен в 3,15 часа в Седмо Районно управление. На място полицаите установяват, че в една компания от трима души, с участието на още едно лице, възниква скандал в стая на общежитието. Вследствие на скандала, едното от лицата е починало. Касае се за прободно-проникваща рана в областта на сърцето – каза старши комисар Валери Йорданов.

Всички участници в инцидента в „Студентски град” тази нощ са на 19 години, студенти първа година в УНСС. При първоначалните изследвания с дрегер, две от лицата са дали положителна проба за алкохол, като едното момче е било с 1,85 промила. Едно от трите момчета от компанията е било без алкохол, а при починалото момче след аутопсия ще се установява какво е количеството алкохол и дали има и нещо друго.

Сигналът е подаден от едно от лицата, участници в скандала, чрез портиера на общежитието. Продължава работата по случая.

За автора:

е написал 205 статии в този сайт.

Един коментар за “19-годишен почина след сбиване при съквартирантска свада”

  • canon-basee написа на 1 март, 2012, 14:46

    RIP :(

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in