„Бизнесът в действие” те предизвиква

Софийското издание на „Бизнесът в действие” е събитие-предизвикателство, реализирано ежегодно от студентската организация AIESEC. То ще се проведе на 23, 24 и 25 март в УНСС (университет за национално и световно стопанство)

По време на тазгодишното шесто издание на бизнес форума водещи фирми ще се срещнат със студенти и ще ги предизвикат, като им дадaт за решаване реални бизнес казуси.
Сред партньорите на „Бизнесът в действие” до момента са били компании лидери на пазара ни като Bulwork, ICB, Infragistics, SCHNEIDER, Renault, Enel, Devin, SAP, Roca, Earnest and Young, Ficosota Syntez, PWC, Baumit, SAP и HP България.

“Бизнесът в действие 2011”, който протече при невероятен сред студентите интерес, бе под патронажа на министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков.
При таз годишното издание на „Бизнесът в действие” желаещите да участват студенти ще преминат през етап на селекция под формата на онлайн въпросник, който ще допринесе компаниите да получат компетентни участници, а делегатите да имат шанс да покажат уникалните си способности точно в областта, в която са най-запознати. Формуляра за участие e отворен на 1-ви март 2012.

Селекцията на студентите зависи най-вече от опита им в сферата на зададения казус. Целта на “Бизнесът в действие”, както миналата, така и тази година е да се даде възможност на участниците да покажат своите познания и умението да приложат на практика наученото от университета.

Събитието ще започне с откриване и презентации, дискусии и обучителни семинари, изготвени от специализирани обучителни компании и харизматични обществени личности.

През втория ден ще се проведе, представяне на компаниите, като всяка ще има свой информационен щанд, последвано от решаването на казусите. Предварително селектираните участници ще бъдат разделени на отбори и ще работят на състезателен принцип.
На третият ден решаването на казусите ще продължи и ще се представят решенията, а в късният следобяд ще се проведе награждаването на победителите. Официалното закриване на събитието ще бъде последвано от коктейл.
Форумът „Бизнесът в действие” през 2011г. Бе разделен на три модула „Техническо предизвикателство”, “Мениджмънт” и “Корпоративна социалнa отговорност”.

Сред темите, които презентаторите разискваха, са сигурността в социалните медии – Богомил Шопов, CSR политики – Моника Паскалева, предприемачеството и започването на нов бизнес – Павел Панов, системи на управление на кода и работа в екип – Светлин Наков.

Повече информация можете да намерите на официалния сайт на събитието – http://bip.aiesec.bg/. Можете да се присъедините и към Facebook страницата на проекта https://www.facebook.com/bip.aiesec.bg .

Етикети:

За автора:

е написал 93 статии в този сайт.

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in