Едноръките бандити в градския транспорт

Всички сме попадали в ситуация, в която искаме да си купим билетче, но не можем, защото машината за продаване на билети е глътнала парите ни. Тогава се отправяме към шофьора, който е възможно също да ни отговори с подигравателното:”Нямам”.
При такива случаи е нормално всеки човек да се паникьоса, още повече ако няма пари. Тогава поглеждаме към прозорците на атобуса/тролея/трамвая и виждаме какво пише:”При проблеми, обадете се на номер 0700 13 233”. И така, обаждаме се на очевидно стационарния телефон, където ни препращат към следващ отдел. След 10 минути чакане решаваме че не си струва и затваряме телефона.
Нещеш ли, изневиделица чуваме зад себе си заветната фраза:”Билети и карти за проверка”. Оглеждаме се, и си казваме:”Това беше краят”. И така, обясняваме на контрольора ситуацията с т. нар. „еднорък бандит”-счупения автомат, но разбира се, той не ни вярва.
След около половин час напразни обяснения решаваме, че просто ще си платим глобата и ще бъдем поредната жертва на „едноръките бандити” в градския транспорт.

За автора:

е написал 93 статии в този сайт.

Един коментар за “Едноръките бандити в градския транспорт”

  • Papi написа на 12 март, 2012, 12:47

    На тоя талефон съм се обаждал да ми кажат как се стига до Овча купел, те ми дадоха най-трудния маршрут…

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in