Презервативи и хапчета за махмурлук – най- купувани в аптеките

Презервативите и хапчетата за махмурлук са най- купуваните стоки от аптеките в Студентски град. Това показа проучване на StudentCity из кампуса.

Според аптекарите най-оживеното пазаруване започва след 23 часа. По техни сметки целокупното население на градчето използва по 150 презерватива на час.

Що се отнася до кондомите, студентите никога не пестят от цената и винаги залагат на скъпите, но качествени материали. На никого не му се рискува излишно. В последно време е скочило и пазаруването на хапчетата против бременност.

Оборотите на аптеките драстично се увеличават през уикендите. Явно тогава студентите са най-активни в дейсвията си, без знчение дали те са свързани с тежък запой или пък с лични истории.

А колко алкохол се изпива в Студентски трудно може да се отчете, защото към купеното от кварталните магазини се добавят и донесените бутилки с “ домашарка”.

Според аптекарите, поне 900 души на седмица имат нужда от разтворимите хапчета срещу махмурлук, за да започнат следващата работна седмица с избистрени глави.

За автора:

е написал 205 статии в този сайт.

2 коментара за “Презервативи и хапчета за махмурлук – най- купувани в аптеките”

  • марда написа на 14 март, 2012, 14:56

    Е, вие какво очаквате, витамините ли да са най-купивани?>

  • Nana написа на 14 март, 2012, 16:49

    не знам за другите, ама на мен лично аlcozero много ми помогна последния път.. 

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in