Концепцията DeZir вдъхновява студенти да създадат проект, съпътстващ лансирането на новото Renault Clio в България

Конкурсът за студенти Рено Нисан България Мастър Инициатива разбуни страстите. В началото на март бе даден старт на шестото издание на инициативата в България. Темата е свързана с дигиталните комуникации и с новото поколение на Renault Clio. Конкурсът дава възможност на най-добрите участници не само да представят, но и да реализират в реална бизнес среда своята идея.

Студентите от всички университети в страната са поканени да участват.

Тази година те са поставени в реална ситуация. Имат задачата да представят по нов интерактивен начин един напълно обновен, реален модел – новото 26Renault Clio – ключов за марката автомобил, като използват необятните възможности на дигиталното пространство, в частност социалните мрежи

Младите хора трябва да разкажат по атрактивен начин за Renault Clio, вдъхновени от предшественика му – електрическият концептуален модел. Трябва да заинтригуват хората. Студентите, чиято идея бъде оценена за най-успешна, ще имат възможността да я реализират, в рамките на стаж, с екипа на Рено Нисан България през настоящата година.

Другата новост в конкурса, в който младите споделят идеите си от 2007 година насам, е различният формат. Писмените разработки и презентации са заменени с кратко филмче, което да представя самата идея. В унисон с модерните и достъпни начини на комуникация видеото е това, което участниците трябва да представят на журито.

Студентите, желаещи да се включат в това предизвикателство, могат да се регистрират на сайта на Мастър Инициатива www.imam-idea.com до 31ви март 2012.

Там ще намерят подробна информация за условията на конкурса – тема, регламент и насоки.

С конкурсът Мастър Инициатива, Рено Нисан България се стреми да стимулира младите хора в България да влязат в реалния бизнес тон още преди да са излезнали от академичните зали и не на последно място да чува техния глас, да ги провокира да споделят своите свежи идеи.

За автора:

е написал 205 статии в този сайт.

Един коментар за “Концепцията DeZir вдъхновява студенти да създадат проект, съпътстващ лансирането на новото Renault Clio в България”

  • Ралица написа на 29 март, 2012, 10:49

    Нищо не разбирам, но колата е супер!

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in