Стопанският факултет в Тракийския с нова избираема дисциплина

Магистри и докторанти от Австрия ще се обучават наесен в Стопанския факултет на Тракийския университет в Стара Загора.

Новост в учебния план е засиленото езиково обучение, свобдно избираемата дисциплина „Защита на населението при бедствия и аварии“, работи се и по проект за дистанционно обучение.

От ръководството информираха, че са заявили държавна поръчка за 240 студенти -редовно и задочно обучение за новата учебна година. Засилен интерес има към специалността бизнесикономика. Дипломираните специалист-икономисти може да се реализират като ръководители на собствен бизнес, експерти в областта на бизнес планирането и прогнозирането, да заемат изпълнителски и ръководни длъжности в частни и публични органиации и други.

Стопанският факултет развива сътрудничество със сродни университети и научни организации в страната и чужбина-Германия, Великобритания, Испания, Португалия, Гърция, Турция, Румъния, САЩ, Чехия, Русия, Полша, Унгария и други.

Един от най-атрактивните факултети в университета в Стара Загора е с шестгодишна акредитация. В момента в него учат около 1000 студента в трите образователни степени-бакалавър, магистър и доктор, а преподавателите са 55.

Етикети:

За автора:

е написал 205 статии в този сайт.

Един коментар за “Стопанският факултет в Тракийския с нова избираема дисциплина”

  • Нина написа на 27 март, 2012, 13:42

    Супер харесвам австралийци

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in