Отново екшън и насилие в Студентски град

Двама младежи са били задържани в Седмо районно управление след свада в общежитие в Студентски град, съобщиха от пресцентъра на МВР. На един от участниците в инцидента е била оказана медицинска помощ.

Около 02:15 часа тази нощ в полицията е бил получен сигнал за скандал в стая на бл. 52 в Студентски град. На място веднага били изпратени служители на Седмо районно управление.

Помещението било обитавано от 21-годишна студентка, при която имало външни лица. Това били 25-годишния П.М. от Етрополе, настоящ приятел на момичето, бившият й приятел Т.К. на 22 години и трети младеж с инициали С.И. от Кърджали. Възникнал скандал и Т.К. нанесъл удари с нож в гърба на П.М., след което се самонаранил.

25-годишният мъж не пострадал тежко и му била оказана медицинска помощ на място, не се е наложило настаняване в болнично заведение. Т.К. и С.И. били задържани в Седмо районно управление за 24 часа.

И тримата участници в инцидента са известни на полицията – П.М. е регистриран за хулиганство, Т.К. – за хулиганство и кражби, а С.И. – за хулиганство и лека телесна повреда.

За автора:

е написал 205 статии в този сайт.

2 коментара за “Отново екшън и насилие в Студентски град”

  • бобо написа на 25 март, 2012, 21:17

    52-ри не е ли семеен блок?

  • Ивоко написа на 27 март, 2012, 13:37

    И какво като е семеен да не им прече да си бият!

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in