Ограбиха банка в Студентски град

Двама мъже, от които единият е бил въоръжен, са ограбили клон на банка в Студентски град.  Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигналът за грабежа е подаден в 9.30 ч. тази сутрин.  Все още не е ясна точната сума, която са задигнали крадците. Предполага се, че става дума за около 200 000 лева.

Те били с черни каски и влезли в сградата минути след като инкасо автомобил е заредил пари в трезора. Той обаче не бил заключен, твърдят от полицията.

Нападателите ударили охранителя в банката, извадили оръжие срещу персонала и така улеснили пътя си към парите.

 

В съседен блок били намерени пачки с пари, за които се предполага че са от обира, но са паднали, докато нападателите са бягали. Накрая се качили на мотор, с който изчезнали от местопрестъплението.

Не се съобщава за пострадали.

Полицията преглежда записите от камерите, за да види дали лицата на двамата нападатели не са записани. Издирването продължава.

 

Етикети:

За автора:

е написал 46 статии в този сайт.

3 коментара за “Ограбиха банка в Студентски град”

  • Камелия написа на 6 април, 2012, 7:11

    Само 200 000

  • Веси написа на 10 април, 2012, 12:31

    къде толкова пари в Студентски град

  • Patience написа на 15 февруари, 2017, 16:45

    Yari, non sono molto d'accordo. Si tratta di questioni (forse) di lana caprina, ma per come la vedo io un link privato deve rimanere tale anche se qualcono ci &#&9i;nciampa3#39; per errore. In altre parole, se io scelgo di NON rendere accessibile la foto a nessuno tranne me, il link non dovrebbe proprio funzionare. Invece funziona.

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in