„Нереални студенти” се жалват от секс тормоз в УНСС

„Нереални студенти” се жалват от секс тормоз в УНСС. Причината е професорът в „Политически науки” проф. Атанас Гочев.

Момичета   от   специалността „Европеистика“ са изпратили колективна писмена жалба до предишния ректор Борислав Борисов, с молба да озапти страстите на преподавателя.

Според тях на лекции професорът преминава границите на нормалното като се обръща към студентките с неприлични намеци.

Според тях вече над 12 години този човек е причина множество студенти да не могат да се дипломират по специалностите „Международни отношения“,   „Европеистика“, „Политология“ и други. Това е така, защото той преподава повече от 5 дисциплини и задължително оставя всеки на по няколко поправителни изпита. След което започва рекет към момичетата с думите: „Пусни ми, да те пусна и аз“.

Г-жа Лили Пипонкова- ПР на УНСС-  обясни пред  АкадемикаБГ/akademika.bg, че университетът не е разгледал случая по обективни причини. Първоначално въпросът се е повдигнал след писмо-жалба до ректора .

„ Жалбата бе подписана от Надя Трайчева, студент на професора. След проверка в регистъра обаче се оказа, че такъв студент няма. Следователно не сметнахме за необходимо да разглеждаме сигнал от нереален студент”, коментира г-жа Пипонкова. „Ако в действителност нещо подобно се е случило, то смятам, че „жертвата” трябва да застане с лицето си зад проблема и да настоява за разрешаването му докрай. В противен случай всеки може да пише каквото си поиска”.

От УНСС също увериха, че ако постъпи сигнал от реален студент за подобен проблем, то ръководството веднага ще проведе разследване по случая.

За автора:

е написал 205 статии в този сайт.

11 коментара за “„Нереални студенти” се жалват от секс тормоз в УНСС”

 • Веси написа на 10 април, 2012, 14:05

  Склонна съм да вярввам, че има нещо гнило при преподавателя

 • canon-basee написа на 10 април, 2012, 15:52

  Гадни, дебели перверзници! Не е редно, гонете го, ако е истина!

 • Анонимен написа на 10 април, 2012, 18:26

  При А.Гочев съм имал няколко дисциплини и за него мога да кажа няколко неща – арогантен е и обижда; хвали се, че бил дъл държан под плен и имал насочен Калашников срещу него; бил много умен за разлика от студентите; бил съветник на Путин… и прочие. Има гадния навик да пуши в стаята докато има изпити. Кофти човек е и най-вероятно е казал наистина това за пени*ите. Обзалагам се, че е казал още куп неща, зашото и аз съм го чувал. Истината е, обаче е, че никой от ръководството на УНСС не иска да се занимава с него. А що се отнася за пиенето – в УНСС има масово преподаватели, които са битови алкохолици. Жалкото е, че има и такива, които са свестни, но остават под общия знаменател на УНСС. 

 • student написа на 10 април, 2012, 19:30

  Napisanoto vuv vestnik weekend e istinata, kato ima nqkoi malko preuvelicheni neshta kato tova za parite koito iskal ot momchetata, tova ne e vqrno, izpitite naistina sa tejki, no ako si uchil stabilno se minava, no inache za vulgarnosta e vqrno, a ima oshte mnogo drugi vulgarnosti koito ne sa opisani vuv vestnika, no otnosno ocenqvaneto ima korektnost, ima si qsna skala, i vseki koito q pokrie minava izpita, nqma iskane na pari 😉

 • Завършил написа на 11 април, 2012, 6:40

  Не познавам конкретния преподавател, но съм склонен да повярвам, тъй като и в моя университет има подобни слухове за един – двама преподаватели. А за вулгарността и на мен са ми преподавали подобни хора, срещал съм и куп други гаври… ех жалко за истинските преподаватели, които се губят пред някое комплексирано леке с титла.

 • Майка на студентка от МО написа на 12 април, 2012, 9:00

  Този случай е самата истина! Седмица преди да стане достояние в медиите, дъщеря ми която е студентка в специалност МО в УНСС ми разказа случая. Бях потресена от арогантността, простащината и вулгарността на така наречения „професор“ Гочев. Трябва да има начин да се спре тормоза на студентите от тази и другите специалности, защото той наистина ги подлага не само на сексуален, но и психически тормоз!

 • Възмутен бивш студент написа на 15 април, 2012, 13:46

  Като бивш студент на професор Атанас Гочев искам да кажа,че не съм съгласен с тази отвратителна и гнусна статия,която не цели нищо друго освен да очерни имиджа на този човек.Аз също съм имал изпити при него и няма да ми стигнат няколко реда,за да опиша колко професионално този човек си води лекциите и изпитите.Неговите лекции са едни от най-интересните в този иначе подкупен университет,той винаги разказваше интересни истории по време на лекциите си,разчупваше учебната атмосфера,даваше ни съвети и смея да твърдя,че дори и понякога да се държеше арогантно със студентите,които пречеха или се правеха на много умни,(а той винаги ги поставяше на мястото им ) живота е къде къде по-труден от това,което се случва в унито и срещата с такъв строг човек като него винаги е от полза по-късно.Макар да не съм имал отлични оценки при него мога да твърдя първо,че няма човек в този университет и във факултета за „Международна Икономика и Политика”,който толкова добре и качествено да си води лекциите,той е човек,който на всяка цена държи да има дисциплина по време на лекциите .Той е единствения човек в катедра МО,който си вършеше качествено работата по мое време,внасяше модел на поведение и преподаване от американски тертип,запознаваше ни с правилата на чуждите университети и мога със сигурност да ви кажа,че ако този човек си отиде от УНСС,няма да има кой да го замести ,защото той е единствения, който има тези знания и може да обясни тези трудни предмети и неща,които се учат там.Относно гнусотиите,които се пишат в тази статия искам да защитя професора си,който ми е дал толкова много за 2 години преподаване,като кажа,че дори да прекалява със своята арогантност това е човек,който никога не би тръгнал да говори такива неща и да се излага особено сега когато наскоро стана професор и излязоха 2 негови книги и нищо чудно,тъй като ние българите сме си такива, това да е подготвена кампания срещу него.Защо точно сега се повдигат тези въпроси,а не през тези години,в които дадени студенти са били тормозени от него и не са успявали да завършат може би трябва да си отговорим първо на този въпрос.Дори когато бях студент той ни учеше да не вярваме на слухове и да си правим изводи за хората и ситуациите след като имаме доказателства .Лично аз като възпитаник на УНСС,мога да кажа,че е пълно с девойки,които ако наистина е казал тези думи си го заслужават,не малко пъти съм виждал как повечето девойки идват в университета напудрени и начервени и прочие с коси като на фолкпевачките и токчета и къси поли сякаш са тръгнали към дискотеката.България трябва да се гордее с хора като него!!!

 • лидия написа на 11 юни, 2012, 5:01

  това важи не само за този екземпляр, а за повечето мазници, които ви преподават, ако тези кретени бяха в нормална държава, щяха да стигнат единствено до обслужващ персонал и нищо повече. жалба в този случай не се подава до оня дангалак ректора, а се търсят права по съдебен ред .предполагам няма никаква намеса от страна на ръководството на тоя коптор, защото и ректора е същия. в цивилизованите държави в характеристиката на такива пише такова неща, че никой не би ги наел на работа след уволнениеза сексуален тормоз и непристойно поведение

 • stanis написа на 6 септември, 2013, 9:30

  ми вие сте си за бой ако ас съм момиче ще се хвана обаче ще се организирам с поне 6 колежки и ще го изнасиля и ще вържа с белезници и ще извикам медийте ма в УНСС как вие сте най умните как вие сто богоизбрани вие сте добри момичета ас ако съм чесно и умно момиче вярваите ми ма никого няма да се оставя

 • бивш студент написа на 22 май, 2014, 22:22

  Не зная статията доколко е достоверна, но е ясно, че една част от жалбата е определено невярна. Първо, тази студентка откъде е информирана 12 години назад във времето колко точно студенти са прекъснали заради невзети изпити при професора, като тя преди 12 години е било около 10-годишна? Не си спомням, като бях на 10-тина години, да съм се интересувал от университети, специалности и т.н., даже да зная кой прекъснал, кой продължил. Честно казано, ако ме попита някой, колко студенти от випуска, приет само една година след мен, и, колко студенти от випуска, приети само една година преди мен, са прекъснали, не мога да отговоря, какво остава да зная години наред преди да стана студент, каква част от обучаваните са прекъснали поради невзети изпити. Второ, въпросната жалбоподателка защо слага всички студенти, които са прекъснали, под общ знаменател, т.е. откъде е сигурна, че са научили поне за тройка, като изобщо не познава поне 90% от прекъсналите, след като говори за цели 12 випуска преди нейния? Трето, не знам как е информирана, че имало много прекъснали студенти от специалностите политология и европеистика още преди 12 години, като политологията е разкрита 2003-та година (т.е. 9 години преди подаването на жалбата, не 12), а европеистиката я разкриха през 2007-ма, с други думи, 5 години преди подаването на жалбата. Как от тези 2 специалности са прекъсвали студенти преди 10 или 12 години, като тогава такива специалности не е имало в УНСС, съответно прием на студенти по тях не е осъществяван?

 • БИвш написа на 30 март, 2016, 0:24

  През 2007 завърших този така наречен университет!Е, да знаете не е само този 70 процента от този институт са такива, имаше един, който влизаше и викаше:“Момчетата да плащат, а момичетата да си отварят краката.“ УТРЕ НОСЕТЕ СЪОТВЕТНАТА СУМА.

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in