УНСС масово раздава карти за отстъпки на алкохол в чалготеките

В ректората на УНСС на студентите масово се раздават  безплатни карти за отстъпки за консумация на алкохол  в чалготеките на територията на Студентски град, алармираха  с писмо до StudentCity от сдружение ”Майки срещу насилието в Студентски град”.

Оказва се, че с благословията на ректора на УНСС проф. Стати Статев всеки работен ден във времето от 9 до 16:30 часа всеки студент може да получи безплатно своята UID карта в кабинет 1009 в Университета за национално и световно стопанство, с която му се осигурява възможност да си поръчва твърд алкохол на преференциални цени във водещи чалготеки на територията на Студентски град.

Въпросната UID Student карта предоставя и свободен вход в чалга дискотеки от ранга на „Playhouse” и др. в определени дни от седмицата, а отстъпката в цената на алкохола важи, ако студентът си поръчва наведнъж цели шишета марково уиски.

Най-фрапиращото е, че гореспоменатите студентски клубни карти, поощряващи пиене на високоградусов алкохол в ударни дози в чалготеките са брандирани с логото на Националното представителство на студентските съвети (НПСС).

Според НПСС „UID Student” е картов продукт, предназначен за студентската младеж и имащ за цел да осигури нови реални възможности за забавления посредством акумулиране на точки, определящи се от активността на картопритежателя.

С масовото раздаване на въпросните карти за отстъпки и свободен вход в чалгарниците ръководството на УНСС ще може и да кандидатства за вписване в Книгата на рекордите „Гинес” като първото в света висше учебно заведение, което така сериозно и на професионална основа се е заело да поощрява и насърчава употребата на концентрати сред учащата се младеж, и то в големи и опасни за здравето дози, смятат в Сдружение ”Майки срещу насилието в Студентски град”.

Университетът за национално и световно стопанство е най-старото, най-престижно и най-голямо висше икономическо училище в Югоизточна Европа и не му приляга да има за ректор човек, който не иска да се придържа към най-високите професионални и етични стандарти и на практика работи за налагането на чалга ценностите сред учащите се, категорични са в сдружението.

Снимка: Николай Николов

За автора:

е написал 205 статии в този сайт.

3 коментара за “УНСС масово раздава карти за отстъпки на алкохол в чалготеките”

  • потребител написа на 16 април, 2012, 12:18

    Време е за оставки!!!

  • Петко Михайлов написа на 16 април, 2012, 12:42

    Много е грозно, когато обвинявате попфолк музиката за поведението на недораслите хлапаци, които не могат да контролират своето поведение, агресия и инстинкти. Музиката е направена за забавление изрази от рода на „чалга култура“ според мен са твърде неудачни. Премисляйте преди да пишете статиите си.

  • Ив написа на 18 април, 2012, 10:14

    Г-н Михайлов, а случайно да сте се заслушвал в текстове на родния ни поп-фолк!? По вашата логика няма лошо и в безразборния секс, наливането с концетрати, благоговеенето пред парите, престъпния начин на живот и прочее идиотизми, които възвеличава този ,,културен,, жанр, нехаресван никъде другаде по света.

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in