Магдалена Стефанова е „Студент на годината“ в УНСС

Магдалена Стефанова грабна приза „Студент на годината“ за 2012г. в първия по рода си конкурс на Университета за национално и световно стопанство.

Победителката получи парична награда в размер на 600 лв., електронна книга, почетен плакет и грамота, които бяха връчени лично от ректора на университета Стати Статев.

Стефанова се изявява успешно както на академичната сцена, така и в развитието на младежките политики,тъй като работи в неправителствения сектор.

Членовете на журито, сред които бяха министърът на физическото възпитание и спортаСвилен нейков, ректорът на УНСС Стати Статев, шефът на Корпоративна търговска банка и носител на наградата „Мистър икономика“Цветан Василев, както и писателят Любен Дилов-син, имаха тежката задача да изберат лауреат на наградата сред 18 претенденти.

Награда за принос в утвърждаването на студентското самоуправление получи първият председател на Студентския съвет на УНСС – Георги Петров.

Студентите на УНСС имаха възможността да излъчат победител в категория „Преподавател на годината“. Тази година лауреатите на наградата са двама – омбудсманът на университета проф. Благой Колев и преподавателят в катедра „Икономика“ гл. ас. д-р Петър Станков.

Снимка: Николай Николов

За автора:

е написал 205 статии в този сайт.

2 коментара за “Магдалена Стефанова е „Студент на годината“ в УНСС”

  • иви написа на 4 май, 2012, 9:42

    И такъв конкурс направиха вече. хахаха

  • akademika написа на 7 май, 2012, 7:07

    в другите университети правят ли такива конкурси?

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in