Как ще се кандидатства за общежитията на СУ догодина

Студентите, които искат да останат на общежитие за летните месеци няма нужда да подават никакви документи. Нужно е само да продължават да плащат наемите си най-късно до 25-то число на текущия месец.

– Процедурата за напускане е следната: първо се отива на касите да се платят всички задължения до деня на напускането. С касовата бележка се отива при домакинката, която издава обходен лист. С него може да се изтегли гаранционния депозит. Ако не се изтегли при напускането, наесен при настаняването това ще се има предвид.
– Студентите, които искат да запазят стаята си и за следващата учебна година имат два избора:
1. Да останат на общежитие, да заплащат летния наем и есента при подаването на електронното заявление-декларация да цъкнат отметката, че желаят същата стая.
2. Вториат вариант е да напуснат за лятото и да изнесат багажа си и есента при подаване на електронното заявление-декларация да цъкнат отметката, че желаят същата стая.
– Студенти 4-ти курс бакалавър, които ще кандидатстват редовна магистратура в СУ могат да останат на общежитие за летните месеци до излизане на Класацията за настаняване, като тогава ще видят дали са класирани за общежитие за 2012/2013г.
– Студенти 4-ти курс бакалавър, които няма да кандидатстват редовна магистратура в СУ могат да останат на общежитие до 31-ви август 2012г.
– Магистри, чиято първа защита е била февруари-март 2012г. и които са удължили срокът на настанителната си заповед до 20-ти юли, трябва да напуснат най-късно до 30-ти юли 2012г.
– Магистри, чиято първа защита е юни-юли и срокът на настанителната им заповед е 20-ти юли могат да бъдат удължени до най-късно до 31-ви август 2012г.

Настанителната кампания започва на 1-ви септември 2012г. :

– Всички новоприети студенти подават електронно заявление-декларация от 1-ви до 10-ти септември вкл.
– Всички останали студенти горен курс подават документите си от 1-ви до 16-ти септември вкл.
– Класацията излиза за всички на 24-ти септември.
– Настаняването на новоприетите студенти е от 24-ти до 29-ти септември вкл.
– Настаняването на горен курс е от 30-ти септември до 10-ти октомври вкл.
– За влизане в системата за подаване на електронното заявление-декларация се използват потребителското име и парола от СУСИ. За справка за потребителско име цъкнете тук: https://cas.uni-sofia.bg/
– За активиране на официалната електронна поща към Университета за всеки студент вижте тук: http://uni-sofia.bg/index.php/bul/studenti/elektronna_poscha_za_vseki_student
Чрез нея може да се води официална кореспонденция с всички административни структури на Университета.

За останали въпроси и специфични случаи се обръщайте към kn@uni-campus.net или пишете на страницата ни във Фейсбук: http://www.facebook.com/komisiq.za.nastanqvane

Етикети:

За автора:

е написал 205 статии в този сайт.

Един коментар за “Как ще се кандидатства за общежитията на СУ догодина”

  • bobo написа на 31 юли, 2012, 17:04

    Дано да няма простотии този път поне!

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in