23-годишен обвинен за убийството на Борис в Студентски град

Задържан е 23-годишен мъж за убийството на 24-годишния Борис Киряков в Студентски град. Прокуратурата е пуснала заподозрения срещу „подписка“ и въобще не е искала постоянното му задържане, става ясно от съобщението на МВР.
Л.Д е обвинен в причиняване на смърт по непредпазливост след нанасяне на тежка телесна повреда. Той имал регистрации за кражба, хулиганство и наркотици. На 29 юни 24-годишният Борис Киряков беше пребит заедно с брат си пред дискотека в Студентски град и почина в „Пирогов“ на 4 юли.

Борис празнувал шумно рождения ден на брат си Стоян. Празникът се пренесъл в дискотека в Студентски град. „Всичко вървеше нормално – снимки, танци, както си му е реда, около 3-3,30 часа се разбрахме да си тръгваме, при което се разделихме, незнайно защо тръгнахме на групички. Първи излязоха брат ми, приятелката ми и още едно момче“, разказа Стоян Киряков.

Секунди, след като излиза навън, Борис е повален на земята, но никой нищо не е видял. Докато младежът пада в несвяст, удари застигат брат му. Той мисли, че е бил нападнат от охранителите на заведението. „Фрактура на лицето, по-точно счупен нос, направи ми се операция два дни по-късно, общо взето в момента се възстановявам”, допълва Стоян.
Преди фаталното падане имало конфликт още в заведението. Компанията на рожденика се спречкала с други посетители. Това обаче станало 2 часа преди инцидента. Свидетелите не помнят лица. Причината – всички употребили голямо количество алкохол.

Камерите на дискотеката не са заснели инцидента пред заведението. Издирват се още свидетели, които да внесат яснота за това кой кого е бил във фаталната нощ. Чака се и съдебно – медицинската експертиза, която категорично да каже – падане или удар с твърд предмет са причинили смъртта на Борис.

За автора:

е написал 205 статии в този сайт.

Един коментар за “23-годишен обвинен за убийството на Борис в Студентски град”

  • ico написа на 31 юли, 2012, 17:06

    Дали ще получи наказание?! Съмнява ме.

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in