Студенти се зарибяват по нов вид дрога

Новият хит в столицата през лятото са метаамфетамини на цветни кристали. Тe са предпочитани от младите и се продават за 30 лева. Според криминалисти хитът се произвежда в столицата и региона от нов играч, известен като Данчо Дългия, човек на несебърския наркобос Димитър Желязков-Очите, съобщава в. “Преса”.

Наркотикът прилича на захар на кристали и се доставя на пакетчета, подобни на тези в кафенетата. Консумира се с малка лъжичка или ключ, като се вдишва направо през носа. Метаамфетамините са много опасни и действат директно на мозъка. Те водят до превъзбуда, енергичност, бодрост, самоувереност, точност на ума, като умората и гладът са потиснати.
Амфетамините се произвеждат от т.нар. готвачи, които шефът им е довел от Ямбол. Основният им пазар са Студентски град и кв. “Младост”.

Данчо Дългия е организирал перфектна схема за наркоразпространение, като основните му дилъри са ученици под 18 години, твърдят полицаи. Момчетата са с чисто съдебно минало, което ги прави идеални за продажба на дрогата. Привлича ги перспективата да печелят по 100 лева на ден от търговията. С метаамфетамините ги снабдяват посредници, но учениците контактуват само с тях и не знаят кой стои нагоре по веригата.

За автора:

е написал 205 статии в този сайт.

Един коментар за “Студенти се зарибяват по нов вид дрога”

  • ели написа на 13 юли, 2012, 10:51

    Не е вярно. Никой не се зарибява

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in