Пуснаха пътеводител на българските бардаци

Пътеводител на българските бардаци и проститутки се разпространява в секс сайтовете в чужбина. Всеки чужденец, който идва в България, може да види къде да дойде, да си наеме жена и колко пари ще му струва това, пише в. “Телеграф”.

Списъкът е качен на сайт, на който има снимки на млади момичета от България и техните джиесем номера. В него освен бардаците с имената и телефоните за връзка с момичетата, присъстват и салони за интимни масажи и няколко еротични клуба. Повечето клубове са в София, могат обаче да се намерят такива и в провинцията.

Оказва се, че доста чужденци, дошли у нас, предпочитат да разпитват къде да си поръчат най-лесно елитна жрица. За целта в чуждите форуми е пълно със съвети. Според тях в България проституцията не е легална, но се толерира, т.е. не е проблем да си поръчаш проститутка. Освен от клубовете за целта, можеш да си набавиш информация за по-добрите жрици от таксиметровите шофьори и от персонала на рецепцията на хотела.

Не липсват и насоките и за това как можеш да забършеш лесно българка без да си платиш за секс. За София това не е трудно да се случи в Студентски град, съветват запознатите, които вече са посетили родината ни. Освен в младежките дискотеки можеш да си намериш лесна играчка и в многото сайтове за флирт и запознанства. Като дори са посочени някои от по-големите, както и страниците с възможности за суинг уговорки. Например за Варна се дава сайт, на който чуждестранните ни гости могат да поръчат семейство за тройка в хотелската стая.

Етикети: , ,

За автора:

е написал 205 статии в този сайт.

Един коментар за “Пуснаха пътеводител на българските бардаци”

  • stan написа на 17 юли, 2012, 10:19

    Мамоооо ,какво друго остава?!

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in