Центърът за кариерно развитие на СУ набира стажанти

Центърът за кариерно развитие на Софийския университет „Св. Климент Охридски” съвместно с отдела „Информация и връзки с обществеността” обяви конкурс за стажанти.

Стажовете са в областта на редактирането, журналистиката, връзките с обществеността, графичния дизайн, човешките ресурси и фотографията. Минималната им продължително ще бъде 1 месец.

За всеки стажант ще бъде изготвена индивидуална програма, която да отговаря от една страна на изискванията за професионалната му реализация и от друга на неговите желания и интереси, обясняват от СУ.

Отдел „Информация и връзки с обществеността” е едно от най-динамичните звена в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. През него минава информацията за всички събития, които се случват в Университета, отразява ги и поддържа новинарските рубрики в интернет страницата, осъществява контактите с медиите, следи информацията, която излиза в публичното пространство, подготвя рекламни материали, взима участие в подготовката и реализацията на кандидатстудентската кампания и др.

За автора:

е написал 205 статии в този сайт.

Един коментар за “Центърът за кариерно развитие на СУ набира стажанти”

  • olly написа на 31 юли, 2012, 17:00

    Колко пари дават?

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in