Защото друг Студентски град е възможен

Мислиш, че българският студент е пропит от простотия? Мислиш, че Студентски град е „Град на греха”? Мислиш, че българското студентстване е пропиляване на време и че образованието в България ражда инфантилни младежи, с липса на елементарна култура?

Тогава ела на една по-различна вечер в Студентски град.

Движение „Промяна за студентите”, събиращо в себе си студенти от различни университети, заедно с клуб „Строежа” организират:

Надпревара на знания – Студентски куиз + концерт на „Jeremy?

Вторник (30.10), от 19.00 часа в клуб „Строежа”.

Защото друг Студентски град е възможен.

 

Вход свободен.

18.00 – отваряне
19.00 – 22.00 – Студентски куиз
22.00 – Концерт на Jeremy?

Какво е Студентски куиз и защо го правим?

Студентски куиз е отборна игра, в която студенти от различни университети се съревновават със знания. Във всяка игра участват осем отбора от по четирима студенти. Всеки участник получава безплатни напитки, но само най-добрите печелят редица интересни книги.

Студентски куиз е състезание, което има за цел да стимулира можещите и знаещите, като  предостави подходяща публична платформа за доказване на качествата, които трябва да изграждат и формират образа на българския студент.

Студентски куиз започна като експеримент преди година в Исторически факултет към Софийски университет и след пълния му успех сред академичната общност в Софийски университет, неговото повторно издание три месеца след това предизвика своето съвсем очаквано продължение и в  Студентски град. На 5 юни в клуб „Строежа” над 200 студенти станаха свидетели на безпрецедентно събитие – студенти от различни университети се бореха помежду си със силата на интелекта.

За автора:

е написал 93 статии в този сайт.

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in