Студенти плащат 20% по-скъпи куверти за 8-ми декември

С 20% повече ще се охарчат тази година студентите за прекарването на студентския празник. Цените са всички услуги са значително по-скъпи в сравнение с миналата година.

Средната цена за посрещането 8-ми декември тази година варира в диапазона от 67 до 160 лв. на човек за две нощувки, като разликата между три- и четиризвездните хотели е минимална.

От хотелиерския бранш коментираха, че и тази година студентите предпочитат първо да видят най-ниската цена, а едва след това се интересуват какво е включено в нея.

Най-ниските цени могат да се намерят в сайтовете за групова търговия. Цените варират от около 55 лева за две нощувки. Условието е да се запълнят определен брой места. Друга уловка в тези сайтове е, че услуги като храна и музикално оформление се заплащат допълнително.

В Трявна тризвезден хотел предлага двойни стаи с две нощувки, закуски, празнична вечеря и диджей срещу 84 лв. В Пампорово офертите варират между 100 и 130 лв. за две нощувки, с включени закуска и вечеря. Най-скъпо в цяла България е празнуването за две нощувки в четиризвезден хотел с гледка към крепостта Царевец във Велико Търново, срещу 160 лв.

Не случайно никъде офертата не е на стая, защото хотелиерите най-добре знаят колко студенти могат да се набутат в едно помещение.

Етикети:

За автора:

е написал 205 статии в този сайт.

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in