„Бизнесът в действие“ – корпоративното събитие, очаквано от студентите

Според статистиката младежката безработица расте както в България, така и в останалите страни от Европейския съюз. Студентите в университетите не се чувстват подготвени за предизвикателствата на реалната работна среда, защото знанията, които придобиват са по-скоро теоретични, отколкото с практическа насоченост. Също така на младите хора им липсват контактите и необходимата професионална мрежа за започването на престижна работа.

AIESEC България предлага иновативно решение на тези проблеми и това е „Бизнесът в действие“. През 2013 г. 6 университета в страната ще посрещнат корпоративни и неправителствени организации, които искат да помогнат за развитието на студентите, давайки им възможност да се запознаят с тяхната дейност и да приложат знанията си на практика върху специално разработените за събитието казуси.

Очаквайте „Бизнесът в действие“:

  • Във Велико Търново на 27 и 28.Март
  • В София от 29 до 31.Март
  • В Бургас на 6 и 7.Април
  • В Свищов 6 и 7.Април
  • В Пловдив на 13 и 14.Април
  • Във Варна на 27 и 28.Април

 

Това, което се изисква от участниците на събитието е да проявят инициативност, да вземат участие, за да осигурят своето по-добро бъдещо развитие. Партньорите на AIESEC, от своя страна, са се постарали да осигурят интересни и предизвикателни казуси на различна тематика. Направленията, в които са разработени, са: ИТ, маркетинг, финанси, психология, екология и др.

 

Повече информация за събитието можете да откриете на официалните страници в различните градове или на http://www.aiesec.bg

 

За автора:

е написал 46 статии в този сайт.

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in