Бум от бездомни кучета в Студентски град

‘‘Бездомните кучета в Студентски град се увеличават‘‘, алармират студентите. Според тях, това е огромен проблем, който се опитва да се разреши от години, но за жалост без никакъв резултат. Живеещите в квартала смятат, че кучетата продължават да мъчат всички млади хора, събрали се от цяла България, за да се учат и обучават в столицата.

От години насам жителите на Студентски град изпращат куп сигнали за глутници бездомни кучета, които показват агресивно поведение към тях, стряскат ги и нарушават тяхното спокойствие. Повечето младежи твърдят, че не могат да живеят нормално в такава среда и биха направили всичко необходимо, за да отстранят този проблем.

Случаите на нападения от агресивните кучета се зачестяват, а общината не полага никакви усилия, за да намали тези рискове. Необходимо е всяко куче в района да се занесе в приют, да бъде кастрирано, обезпаразитено и ваксинирано против бяс. Всички тези дейности се извършват абсолютно безплатно от общината с цел допринасяне за спокойния живот на гражданите. Поради липсата на такива действия, хората все по-често предприемат мерки срещу бездомните животни, като купуват различни спрейове и препарати, за да се защитят при нападения.

IMG_20130829_113527

За автора:

е написал 93 статии в този сайт.

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in