Студентски град – един от най-скъпите квартали в София

За никого не е тайна, че в последно време Студентски град се е превърнал в един от най-скъпите квартали за живеене в София. Младите хора не могат да си обяснят каква е причината за това, като голяма част от тях са безработни или все още търсещи работа.

Цените на почти всички хранителни стоки са се повишили многократно, наемите на квартири в този район също не остават по-назад. Няма смисъл да говорим за фризьорските услуги и фитнес центровете, които предлагат т. нар. ‘‘ваучери‘‘, зад които вместо намаления, се крият безумни цени, които определено не са по джоба на един безработен студент.

Несъмнено се забелязват огромни разходи, които има всеки един младеж, тръгнал по пътя на своето професионални израстване. По този път, той ще мине през множество препядствия, които ще му помогнат да разбере дали средата, в която се развива, е правилна. Ако в действителност това не е неговото място, тогава къде младият и амбициозен човек ще се чувства най-щастлив и доволен от живота си? Кой е правилния път, по който той трябва да поеме? Оставаме тези въпроси с отворен отговор.

Studentski-grad-Desislava-Nedialkova

За автора:

е написал 93 статии в този сайт.

2 коментара за “Студентски град – един от най-скъпите квартали в София”

 • stanis написа на 6 септември, 2013, 9:22

  една от причините е че хората си продъдат някоя крава и си пратят наследника мами и с зъби и нокти драпай да останеш в тази София мами ще ти праша буркани я тя стане да прави свирки на някой чичак умните студенти не са в студенски

 • bai huyis написа на 29 август, 2016, 2:21

  ДО stanis:
  Млади човече, ти сигурно си студент/студентка…Като гледам неграмотността ти ми е напълно ясно що за студент, човек и бъдещ висшист и „специалист“ си!
  И аз бях някога студент.Шест години живях в Студентски град(1988-1994) ама такава въпиюща НЕГРАМОТНОСТ като твоята си е просто за Гинес!
  ПродЪдат казваш…Или студенски(без Т)…Честно казано ти въобще не си за Студентски град и въобще за български ВУЗ, ами си за някое помощно училище за умствено изостанали…:-))))))

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in