Борба за студентските общежития

Борбата за студентските общежития през месец септември вече започна. Конкуренцията е голяма, тъй като възпитаниците на УНСС са над 7 000, а тази година местата са изключително ограничени.

Всички младежи, които не са класирани до 20 септември, ще се наложи да търсят или квартира, или място в общежитие на някой от останалите ВУЗове. Напрежението е голямо, опашките пред административните блокове също. Всеки втори студент иска да се настани в удобна и приветлива стая възможно най-скоро, тъй като началото на учебната година наближава.

От ръководството на университета съветват новодошлите студенти да не се отказват, когато не са класирани за общежитие. По всяко време през учебната година може да се освободят стаи заради възникнали проблеми между съквартирантите, съседите и пр.

Младежите ще се зарадват на това, че наемите на общежитията няма да бъдат увеличени. Те ще продължат да варират между 17 и 54 лв. Това са суми, които студентите могат да си позволят и които са символични в сравнение с огромните наеми на квартирите, позиционирани в Студентски град.

UNSS-nova-Niki

 

За автора:

е написал 93 статии в този сайт.

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in