Студентски форум на тема ‘‘Предприемачество в България‘‘

Студентски бизнес форум се проведе тази събота (26 октомври 2013 г.) в Университет за национално и световно стопанство (УНСС). Той успя да събере над 250 студенти от различни университети в България.

Основната цел на на събитието бе да осъществи ефективен диалог между студентите и водещи компании в страната, като по този начин стимулира оживени дискусии и диалог между младежта и бизнеса. Чрез това събитието младежите откриха подходящи възможности за професионална реализация, споделиха много идеи и актуални виждания, свързани с тяхното бъдещо израстване.

students_learning

За автора:

е написал 93 статии в този сайт.

9 коментара за “Студентски форум на тема ‘‘Предприемачество в България‘‘”

 • Иван Пьотр написа на 27 март, 2017, 22:38

  Един от най-големите имотни измамници в България е измамникът Вяра Панева, още позната под псевдонима Вероник Панева, Вяра Станчева, както и Вяра Калчева или Вяра Панева Калчева. Имотният измамник оперира от името на фирми фантоми с названията Евротрейд, Евро Трейд 07, Евротрейд 2007, Домисто, Домеки, Домики, Вяра Имоти, Панева Имоти, Варна Имоти и много други. Към измамника има заведени наказателни дела в интернет за нея и фирмите и, както и много публикации от изпържили се хора. За жалост, още не е зад решетките, заради пролуки в некадърното ни законодателство. Тази жена, без да се замисли, оставя хора на улицата! Без да и мигне окото мами стари хора и ги докарва до самоубийствено или болестно състояние. Извадила е поне 10 човека на улицата, като тези невинни наивни хора са станали клошари! Измамникът Вяра работи с фантоми-строители и фалшиви строителни фирми, като сключват предварителен договор за покупка на имот „на зелено“. Измамниците извършват копка, не стигат и до Акт 14, като след това се покриват, и сменят телефоните си. Също така измамникът Вяра Панева често иска пълномощни, уж за да мине сделката по-бързо, а всъщност присвояват имота ви като после го прехвърлят на друго лице, и на второ, и на трето, и така докато не им се загубят следите напълно. Често прехвърлят вашия имот на психично болни лица. На тази схема особено често се вързват хора, които живеят в чужбина; фатална грешка! Изродът Вяра се движи и на пазара за наеми, като отдава чужди имоти под наем на наематели, като парите прибира за нея. Често търси чужденци, Руснаци, Поляци, Украинци, Англичани, които не са наясно със нашите закони и често се отказват да си търсят правата. Когато пуснете жалба срещу нея или някой от нейните хора, намесват се мутри, които действат като групировка ползваща само силови принципи. Идват биячи да ви „респектират“ и посплашат, понякога да изядете юмрук или два или често чупят носа ви (запазената им марка). Режат гуми, чупят стъкла на коли. Всички, които осигуряват чадър на измамника са криминално проявени лица познати на органите на реда, някои от тях адвокати, бивши полицаи, активни полицаи в редиците на МВР дори! Недопустимо и нечовешко! Разпространете това, преди някой ваш роднина или някой беден невзрачен възрастен човек да се е опарил! Нека заедно да разбием схемите на тези хора и да ги изкараме на повърхността. Това е снимката на измамника Вяра Панева от Евротрейд (гр.Варна): http://bit.ly/2naA2Kr

 • Virtual Private Servers написа на 5 април, 2017, 22:14

  Жури, съставено от водещи експерти от всички области на образованието, определят общо 12 награди в първа сфера на конкурса в съответните области на образование, награда за най-добър чуждестранен студент в България, Докторант на годината 2016 и Студент на годината 2016. Предприемачество и мениджмънт” и като студент в Стопанска академия продължава да развива интересите и дейностите си в тази сфера.

 • Dedicated server написа на 6 април, 2017, 9:06

  Това е най-голямото бизнес събитие в глобалната мрежа на студентската организация AIESEC International и се организира за втори път в България през тази година.

 • Web Hosting написа на 10 април, 2017, 7:34

  Кристалина Георгиева – Вицепрезидент и корпоративен секретар на Световната банка и Г-жа Виолина Маринова – Председател на Асоциацията на банките в България и Главен изпълнителен директор на Банка ДСК.

 • Dedicated server написа на 16 април, 2017, 23:09

  Предприемачество на УНСС организира интерактивен семинар с международно участие на тема ФАМИЛНО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО Новите хоризонти пред следващото поколение четвъртък, 05 септември . Теория на базисните иновации Потребителско поведение Интегрирани маркетингови комуникации Тотално управление на качеството Умения за .

 • Virtual Private Server написа на 18 май, 2017, 16:36

  Възможно е с времето част от информацията да остарее и за това най-добрия и точен източник си остава официалният сайт на УНСС. Или как да направим така, че Студентските съвети да бъдат полезни на студентите “Университетите в България.

 • Hosting написа на 23 май, 2017, 14:06

  Лични кариерни консултации със специалисти, които ще ви дадат безценни съвети при търсенето на работа в България. Професионални HR специалисти лично ще прегледат Вашето CV и ще ви дадат безцени съвети за неговото оформление.

 • Hosting написа на 27 май, 2017, 22:46

  Събитието е награждавано ДВУКРАТНО за бизнес събитие на годината, а вече пет поредни години се провежда под патронажа на Президента на Република България г-н Росен Плевнелиев. Изложение с над 90 топ фирми, предлагащи свободни позиции, специално насочени за българи с опит в чужбина.

 • Holliswaype написа на 24 юни, 2019, 21:05

  Приветики.
  Я Маша.
  Познакомлюсь с парнем для встречи. Приеду к тебе на район или встримся у меня. Живу рядом.
  Моя страничка

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in