Международна конференция „Спорт и сигурност“ ще се проведе в НСА

Третата международна конференция „Спорт и сигурност“ ще се проведе в Национална спортна академия. Събитието ще бъде открито на 15 май (четвъртък) от 10,00ч. в Заседателната зала на Ректората.

Научната програма на форума засяга изключително важни за съвремието ни теми като сигурносттапо време на големи спортни прояви, футболното хулиганство и превенцията му и ще представи опита в областта на спортната сигурност.

Специални гости на конференцията ще бъдат кметът на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова, главният секретар на МВР г-н Светлозар Лазаров, зам.-ректорът на Академия на МВР г-н Милен Иванов, зам.-председателят на БФС г-н Михаил Касабов,  гл. секретар на НАФТСО г-н Иван Иванов и други официални лица.

Гостуващи лектори на събитието са г-н Кенет Скот (УЕФА, Отдел „Сигурност“) и проф. Вим ван Оршот от университета в Тилбург, Холандия.

Инициативата се провежда под патронажа на Министерство на вътрешните работи. Организатори са Национална спортна академия „Васил Левски“, Академия на Министерство на вътрешните работи, Български футболен съюз и Столична община, в партньорство с Национална асоциация на фирми за търговска сигурност и охрана (НАФТСО).

За автора:

е написал 95 статии в този сайт.

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in