Александра Жекова откри стажантската програма на Мтел

Мтел стартира десетото издание на стажантската си програма, която от 2010 година е целогодишна. Специален гост на откриването беше най-добрата сноубордистка на България Александра Жекова.

През 2014 година Мтел ще приеме приблизително 70 стажанти в следните професионални направления: „Информационни технологии”, „Телекомуникации“, „Маркетинг”, „Финанси”, „Човешки ресурси”, „Корпоративни комуникации“ и „Право”.

За стаж в Мтел всяка година кандидатстват средно по 2000 младежи. Досега в стажантската програма на телекома са участвали приблизително 600 студенти. Средната възраст на обучаващите се е 21 години. Мтел приема средно около 60 стажанти на година, като всеки трети от тях в последствие остава в телекома или работи по проекти. От 2005 година досега компанията е инвестирала повече от два милиона и двеста хиляди лева в своята стажантска програма.

През изминалата година, освен традиционните вече доброволчески тиймбилдинги и обучения, организирани специално за тях, стажантите участваха и в бизнес предизвикателство за идеи. „Мтел Академия за идеи” беше заснета и всички епизоди са публикувани в официалния YouTube канал на Мтел.

За Мтел стажантската програма е част от политиката на телекома да подпомага младите специалисти в професионалното им развитие. В тази насока Мтел има редица успешни инициативи и партньорства с някои от най-големите университети в страната, като едновременно с това участва и в редица кариерни форуми.

За автора:

е написал 95 статии в този сайт.

Един коментар за “Александра Жекова откри стажантската програма на Мтел”

  • Lele написа на 15 февруари, 2017, 15:56

    Boom shaklaaka boom boom, problem solved.

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in