Курсове по английски език в Студентски град от Kurs.BG

Всички студенти, които не са завършили чуждоезикови гимназии, се сблъскват рано или късно с проблема за владеене на английски език, който стана задължително изискване за намиране на добра работа, както и образователно развитие в повечето учебни дисциплини.
За да отговори на тези нужди е създаден езиковият център Kurs.BG. Той е специализиран в курсове по английски език, но същевременно могат да бъдат организирани и обучения по френски, немски, испански, руски, италиански и дори китайски език, в зависимост от желаещите.
Всички учители в Kurs.BG са приветливи, завършили английска филология и ентусиазирани да ви научат на английски език, пречупвайки притесненията ви за устен разговор.
4

За да бъде максимално удобно на всички курсисти, те разполагат с нова отлично оборудвана зала в Студентски град, до която без проблем можете да стигнете с градския транспорт или личния си автомобил.
Да учите английски език може да бъде много лесно и приятно, същевременно и много ефективно. Не вярвате? Заповядайте в Kurs.BG и ще започнете да говорите правилно на английски език съвсем скоро!

За автора:

е написал 46 статии в този сайт.

4 коментара за “Курсове по английски език в Студентски град от Kurs.BG”

 • Мартин Стоянов написа на 9 декември, 2014, 21:48

  Бил съм на курс по английски език A2 в езиков център Kurs.bg и съм изключително доволен – добър преподавател, удобно местоположение, лично за мен, тъй като живея в Дианабад и не на последно място добри цени за обучението. Работят по съвременни учебници – New Cutting Edge.

 • Диляна написа на 10 декември, 2014, 16:25

  В Студентски град в интерес на истината няма особено много възможности за изучаване на чужди езики и затова масово студентите прибягват към курсове, които се провеждат в центъра. Доколкото виждам и цените им са добри, дано и да е на ниво преводаването.

 • Силвия написа на 19 юли, 2016, 16:38

  Аз посещавам един нов езиков център в Студентски град. Много съм доволна от преподавателката, а и цените са нормални. Препоръчвам го ezikopedia.com

 • obat syaraf kejepit написа на 6 септември, 2017, 9:05

  thanks for information,http://achiherbal.blogalami.com/nama-obat-syaraf-kejepit-di-apotik/

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in