Студентът Юрий Берланд: Има живот след смъртта!

Руснакът Юрий Берланд твърди, че е доказал съществуването на живот след смъртта с помощта на математиката. 22-годишният младеж е студент в Уралския федерален университет. Това съобщиха от frognews.

Студентът разучавал математическата функция „Предел” и открил формула, която планира да представи пред научната общност. Изводът, до който той стигнал чрез откритието си е, че продължителността на живота зависи единствено и само от нас самите.

„Разгледах живота и смъртта като функции от време, тогава смъртта ще бъде границата на тази функция с време t, устремено към + (плюс) безкрайност. Ако приемем живота като поток от информация за това, което правим, каквото мислим, то ще бъде съотношението на сумата за целия изминал период от живота ни към данните на текущия момент. Решението на задачата ще бъде — константната (постоянна величина). По този начин ние еднозначно стигаме до извода, че животът след смъртта съществува”, пояснява Берланд.

Студентът възнамерява да публикува статията си в едно от западните научни списания. С цел финансиране на публикацията, той стартира дарителска кампания, посредством която планира да събере 25 хиляди рубли. Юрий Берланд е номиниран за Нобелова награда за млади учени. Връчването на наградата ще се състои в рамките на VI Евразийски икономически младежки форум в Екатеринбург през пролетта на 2015 година.

За автора:

е написал 95 статии в този сайт.

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in