Български студенти могат да учат безплатно в руски университет

Кметът на Таганрог Владимир Прасолов, в официално писмо, адресирано до градоначалника на Червен бряг, отправя покана към наши кандидат-студенти да продължат образованието си в Южния федерален университет /ЮФУ/. Изключителният шанс ще бъде предоставен на 10 български младежи и девойки, като с предимство ще бъдат класирани жителите на Червен бряг и Плевен, градове-побратими на Таганрог и Ростов на Дон.

Те ще имат възможност да учат безплатно в един от най-престижните руски университети – ЮФУ.

Южният федерален университет е един от първите университети, създаден от Правителството на Руската федерация – мащабен научен и културен център в рамките на Южния федерален окръг на Русия. Основните корпуси на именитото висше учебно заведение са разположени в градовете Ростов на Дон и Таганрог. Университетът има общо 37 факултета и цели 70 автономни научноизследователски звена и институти.

ЮФУ предлага на кандидат-студентите от целия свят висококачествени програми в разнообразни сфери на академичното знание като: високи технологии, биология, военни науки, геология, география, история, математика, компютърни науки, механика, психология, краеведство, политология, социология, физика, филологии, журналистика, философия, културология, химия, икономика, право и много други.

За автора:

е написал 95 статии в този сайт.

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in