Американци измислиха ново хапче против махмурлук

Американска компания, собственик на иновативната рецепта и притежател на световната търговска марка ALCOZERO предложи на българския пазар алкохолната противоотрова с моментално действие ALCOZERO. Макар и под формата на смучещи таблетки, продуктът е изработен на 100% от билкови екстракти на женшен, китайски лимонник, мента, карамфил и други, както и наличие на витамин В1. Всички те са традиционно проверени противоотрови на алкохолното отравяне, които стимулират функцията на черния дроб и бъбреците, прониквайки моментално през лигавицата под езика- където се поставят до пълното им разтапяне.

Така за 10-15мин. американците обещават да компенсират до 30% от изпития алкохол, с което да спре да ви се гади и да ви се вие свят, ако сте прекалили в тези рамки. Освен това хапчето твърди, че приемът на една таблетка вечер ще ви лиши от среща с махмурлука на сутринта.

И така, цената на 1таблетка ALCOZERO е 1лв. Продава се в Аптекит и в по- малките хранителни магазини в опаковки от 5 таблетки- съответно за 5лв.

Рекламните кампании, които се проведоха това лято на българското черноморие ни дадоха възможност лично да се уверим в качествата на розовото хапче. Сред най- активните тестващи бяха Денди, Вики Джумперова, Анелия, Татяна, Мишо Шамара и Мистър България Лъчезар Иванов.

Етикети:

За автора:

е написал 205 статии в този сайт.

2 коментара за “Американци измислиха ново хапче против махмурлук”

  • марто написа на 23 декември, 2011, 13:40

    едва ли действа…

  • Мартин написа на 27 декември, 2011, 20:24

    Действа!!! Аз го пробвах по коледните празници и останах очарован. БЛАГОДАРЯ На вълшебното хапче,ако не беше то сега щях да съм в изтрезвителното… :)

Остави коментар

Можете да вземете своя граватар от тук!

© 2019 StudentCity.bg. Всички права запазени!
developed by dilana.in